image1 (1)

RESTART - Dă-ți restart la slăbit și iubire de sine în 3 pași simpli
1-21 Februarie

21 de zile cu idei de mese, mișcare și rugăciune, ca să îți crești energia, conectarea cu tine și să îți recapeți entuziasmul față de viață.​

Momentan înscrierile sunt închise!
Completează formularul de mai jos pentru a te înscrie în Lista de așteptare.

.

„Multumesc Raluca! Programul e usor de parcurs si ma ajuta sa fiu mai disciplinata si sa-mi ascult corpul.”​

Cristina Giurgiu
Cursant program online – Restart30
 
 
„Sunt bine! M-am simtit cu mai multa energie, mai in forma si chiar la nivel cognitiv parca imi percepeam corpul intr-o forma mai buna!”
 
Anamaria D.
Cursant program online – Restart30
 

Ce primești concret dacă te înscrii?

Am început călătoria către o viață conștientă acum 16 ani.
Am trecut prin suferințe și blocaje interioare de-a lungul anilor, și mi-am provocat multă durere în corp și suflet până să învăț să folosesc provocările vieții în favoarea mea.

La 17 ani am descoperit o scolioză gravă, aproape de operație și un picior mai scurt cu 2 cm decât celălalt. Așa a început călătoria către spor și nutriție.

M-am lovit de mâncatul emoțional și dependențele alimentare la doar câțiva ani diferență, și am intrat în acest cerc vicios al kilogramelor în plus, ori de câte ori emoțiile, gândurile și acțiunile mele nu au fost aliniate.

Bodybuildingul m-a învățat disciplina, cum să manipulezi corpul și mușchii pentru a obține forma dorită și pentru a scăpa de grăsimea în exces. Yoga m-a învățat despre mobilitate, echilibru, coordonare și rolul de observator în timp ce te miști. Pictura m-a învățat cum să accesezi curajul și creativitatea și să te manifești liber. Teologia, rugăciunea și dezvoltarea unei relații vii și active cu Dumnezeu mi-a unit toate piesele de până acum și m-a învățat cum să trăiești o viață vie cu adevărat, una în care Dumnezeu e în toate.

Am petrecut peste 10 ani din viață practicând diverse forme de mișcare, tehnici de îmbunatățire a stilului de viață, a productivității și a bucuriei în prezent. O căutare permanentă de îmbunatățire a proceselor de zi cu zi, și de reconectare cu sinele.

Vreau să împărtășesc cu tine ce am descoperit prin experiență directă și să fiu un exemplu personal pentru cei ce își doresc să trăiască conectați la Dumnezeu și la miracolele vieții.

Primesti:

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

Cristina oprea
” Imi este clar ca Raluca Maria Georgescu este un om complet; este bine pregatita in aceasta zona a alimentatiei sanatoase, sportului adevarat si in plus este un suflet bun si o fire spirituala. Automat in preajma ei viata ta este buna. Sunt extrem de recunoscatoare ca am avut ocazia sa o cunosc si sa fiu una dintre cursantele ei la „CUM SA TE PUI PE PRIMUL LOC IN VIATA TA”. Am trecut prin schimbari realmente minunate, desi la inceput mi-a fost foarte greu sa tin pasul, fiind intr-o etapa joasa a energiei mele. Raluca pune punctul pe „i” si cand da o informatie si spune ca te ajuta, poti sa fii sigur ca este adevar pur, desi poate initial ai rezervele tale normale, ca orice om.”
rodica
” Am devenit constienta de mesele pe care le saream si am imbunatatit partea aceasta, iau toate mesele principale regulat. Mi-am reamintit si sa mananc constient. In general, starea de prezenta a crescut. A crescut atentia pe care mi-o ofer eu mie. Aproape tot timpul primesc comentarii ca m-am schimbat insa e deja urmare a unui proces inceput mai demul. Cursul acesta a contribuit si el in acest proces, prin constientizarile care s-au produs, punand cap la cap informatii primite la cursuri cu informatii din alta parte. „
dragomir
„Si la mine au mers niste lucruri saptamana asta. Am baut apa la gradinita (mult mai multa si mult mai constienta de cat bine imi face). In ritmul alert al gradinitei, uitam de nevoia asta. Am fost de doua ori la sala( sunt in sesiune si mi-am propus sa le impac cumva). Am mancat lin. Am facut cateva exceptii vineri( am mancat paste si seara trei felii de paine cu gem). Corpul meu din sesiune cerea. Alt lucru fain din saptamana asta este ca am notat ce am mancat( ma observam si parca imi era lene sa tot notez, dar mi-am promis… si m-am tinut de cuvant fata de mine). Alt lucru fain este ca mi-am luat oua de prepelita. Uitasem cumva de ele. Multuuuuuumesc.”

RESTART - Dă-ți restart la slăbit și iubire de sine în 3 pași simpli

21 de zile cu idei de mese, mișcare și rugăciune, ca să îți crești energia, conectarea cu tine și să îți recapeți entuziasmul față de viață.​

Program online cu mese, mișcare ușoară si meditații zilnice, ca să îți crești energia, să reduci durerile de spate și să îți recapeți entuziasmul față de viață.

Înscrie-te în program la doar 450 ron.

Copyright Raluca Maria Georgescu. Toate drepturile rezervate.