image1 (1)
IUBEȘTE-ȚI CORPUL și pierde kilogramele cu blândețe

Depășește blocajele ce te-au împiedicat să slăbești până acum prin Conștientizare, Energizare și Echilibrare în 5 săptămâni

Începerea cursului: 21 Aprilie, miercuri 19:30

Te trezești copleșită dimineața?

Ești tristă și îți găsești alinare în dulciuri și alte mâncăruri nesănătoase?

Ai o stare de somnolență în mijlocul zilei și cu greu duci la capăt ce ai de făcut.

Ai pus kilograme în plus, te doare spatele și pare că toți din jurul tău le observă, dar cel mai tare tu. Cel mai rău este că te simți neînțeleasă.

Hainele nu îți mai vin ca înainte, ai impresia că orice ai pune pe tine…”nu mai ești tu”.

Îți e rușine că trăiești toate astea.

Cum este asta posibil?

Suntem mai deconectați de noi ca niciodată. Trăim ca niște regi, și suntem bolnavi ca niște sclavi.

Dacă corpurile noastre ar vorbi, probabil că ne-ar implora să ne oprim din fugă pentru un moment. Să respiram. Să ne odihnim și să ne reconectam la ce am fost odată.

Corpurile noastre sunt bombardate zilnic de mâncare proastă, cafele peste cafele, poluare, stress, nopți dormite pe jumătate. 

Nu e de mirare că dependența nr 1 în lume la ora actuală este cea alimentară. Și că cea mai mare epidemie de pe glob este obezitatea! 

pexels-any-lane-5946095

Un corp suprastimulat și dezechilibrat nu poate slăbi!

Corpul, mintea și sufletul sunt interconectate. Dacă una din părți suferă, suferința se reflectă și în celelalte.

Fericirea, alimentația, somnul, mișcarea, stress-ul, toate contribuie la echilibru sau dizarmonie.

Corpul nostru este un sistem de sisteme. Problema este că avem tendința de a lua o pastilă pentru fiecare durere ce o simțim, în loc să ne uităm la cauzele ce produc suferință.

Ai pierdut relația cu corpul  și mintea a preluat controlul.

Astfel, resimți pe tine oboseală, lipsa de energie de peste zi, durerile de spate, încețoșarea mintii și faptul că hainele preferate nu îți mai vin.

Ai încercat diete după ureche, dar ai văzut pe pielea ta că lucrurile nu funcționează așa. Este nevoie de mai mult decât atât.

Este nevoie să te iubești pe tine și să reiei controlul asupra acțiunilor și gândurilor tale. Holistic.

Am început călătoria către o viață conștientă acum 16 ani.

Am trecut prin suferințe și blocaje interioare de-a lungul anilor, și mi-am provocat multă durere în corp și suflet până să învăț să folosesc provocările vieții în favoarea mea.

La 17 ani am descoperit o scolioză gravă, aproape de operație și un picior mai scurt cu 2 cm decât celălalt. Așa a început călătoria către spor și nutriție.

M-am lovit de mâncatul emoțional și dependențele alimentare la doar câțiva ani diferență, și am intrat în acest cerc vicios al kilogramelor în plus, ori de câte ori emoțiile, gândurile și acțiunile mele nu au fost aliniate.

Am intrat într-o căutare de sine ce m-a adus aproape de Dumnezeu și asta m-a salvat.

Viața s-a schimbat la 180 de grade în momentul când am înțeles că prima relație ce trebuie dezvoltată în viață este cea cu Dumnezeu, și de acolo se aseaza toate: bucurie interioară, job, finanțe, relații, siluetă.

Momentul de „Aha”, de trezire, a fost când mi-am dat seama că trebuie să îmi fac timp de mine. Că dacă eu nu mă pun pe primul loc, nimeni nu o va face.
Că e vital să văd ce e cu mine, că sta în puterea mea să schimb situația în care mă aflam.

Bodybuildingul m-a învățat disciplina, cum să manipulezi corpul și mușchii pentru a obține forma dorită și pentru a scăpa de grăsimea în exces.

Yoga m-a învățat despre mobilitate, echilibru, coordonare și rolul de observator în timp ce te miști.

Pictura m-a învățat cum să accesezi curajul și creativitatea și să te manifești liber.

Teologia, rugăciunea și dezvoltarea unei relații vii și active cu Dumnezeu mi-a unit toate piesele de până acum și m-a învățat cum să trăiești o viață vie cu adevărat, una în care Dumnezeu e în toate.

Am petrecut peste 10 ani din viață practicând diverse forme de mișcare, tehnici de îmbunatățire a stilului de viață, a productivității și a bucuriei în prezent. O căutare permanentă de îmbunatățire a proceselor de zi cu zi, și de reconectare cu sinele.

Vreau să împărtășesc cu tine ce am descoperit prin experiență directă și să fiu un exemplu personal pentru cei ce își doresc să trăiască conectați la Dumnezeu și la miracolele vieții.

Ce îți propun concret?

Un program care te ajută să te înțelegi și să pui bazele echilibrului tău interior

Te invit într-o călătorie online de 5 săptămâni alături de mine, în care construim programul tău zilnic de obiceiuri prin Iubire de Sine, astfel încât să îți rezolvi cele mai mari probleme legate de stilul de viață

  • 5 săptămâni în care lucram pe o structură clară, ca să te reconectezi la tine și să pornești slăbirea
  • 5 workshop-uri live, în fiecare miercuri de la ora 19:30, în care înțelegi cum funcționează cei 4 doctori ce îți aduc vindecarea: Dr Fericire, Dr Dietă, Dr Mișcare și Dr Odihnă&Conectare
  •  sesiune de întrebări&răspunsuri, dupa fiecare workshop
  • prima întâlnire live are loc miercuri, 21 APRILIE, ora 19:30
  • vei primi exerciții fizice progresiv, astfel încât să construiești ritualul de mișcare  potrivit ție, plecând de la fundația corpului: postura corectă.
  • lucrăm obiceiurile zilnice, practici antrenamentele corecte, rugăciune și primești meniuri alimentare de suport pentru 5 săptămâni
  • programul are loc pe grupul dedicat de Facebook, unde vei avea acces la înregistrările webinariilor săptămânale și la toate materialele de suport PE VIAȚĂ. 
  • Totul se întâmplă online, din confortul casei tale. Poți urmări cursul de oriunde din lume.
  • vei beneficia de o comunitate de femei ce trec prin provocări asemănătoare cu ale tale. 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Începerea cursului: 21 Aprilie, miercuri 19:30

Investiție: doar 497 ron sau 297 ron x 2 RATE egale, la interval de 15 zile. Acest pret este valabil doar la această ediție. Ulterior va crește.

DESPRE RALUCA MARIA GEORGESCU

Antrenor și nutriționist, cu 16 ani de experiență în fitness, am ajutat peste 100 de clienți 1 la 1 sa ajunga armonioși fizic și mental si am inspirat peste 5000 de femei sa isi dea START la slabit, online.

Am experimentat mulți ani pe pielea mea și m-am educat constant pentru asta:

Ce obții de pe urma cursului

Ce vei învăța la fiecare etapă

Această săptămână are rol introductiv. Ne vom obișnui unii cu alții și vei afla punctul zero în care te afli.

Vei înțelege cum funcționează creierul uman, conștientizezi convingerile limitative ce te țin pe loc, care este mindset-ul unui campion și cum funcționează Ajutorul Divin

Afli etapele de creare de obiceiuri bune (Încălzirea motorului + Constanța + Stare de flow) și de ce e vital atunci când vrei să slăbești.

Vei primi 3 exerciții de resetare că să îți exersezi Iubirea de sine peste zi.

Vei afla de asemenea, ce echipament minim ai nevoie pentru următoarele săptămâni de antrenamente.

Vei primi Meniu săptămânal din program.

În aceasta săptămână vei primi materiale pentru a-ți îmbunătăți relația cu mâncarea.

Vei afla care sunt cei 4 diavoli albi ai alimentației, vei afla regulile generale ce le ai de urmat, cum să te hidratezi corect.

Vom vorbi despre Mâncatul Emoțional: de ce apare, foamea reală vs foamea compulsivă, dependențele alimentare, cum umpli golurile interioare și cum rupi cercul vicios. Vei face testul pentru a afla dacă suferi de mâncat compulsiv.

Afli ce Suplimente te ajută pe perioada de slăbire.

Primești Meniul  al doilea pentru țoată săptămână și execitiile fizice pentru postură și dureri de spate

În această săptămână vom vorbi despre Aliniamentul Postural și îl vei exersa peste zi. 

Vei afla tipuri de mișcare pentru energizare și pentru creșterea metabolismului.

Vei înțelege cum funcționează sistemul digestiv și de ce iți influențează atât de mult viață.  Nivelurile digestiei: gura-stomac-intestin subțire-intestin gros.

Vei primi un material despre Obiceiul de a Amâna și cum să depășești asta.

Vei primi următorul meniu săptămânal și primele exerciții cu echipament.

Afli cum să îți refaci  organismul, ciclurile de somn și  cum te ajută ele în procesul de slăbire. Îți reglezi corpul după ciclurile circadiene naturale.

Vezi rolul stimulentelor și cum îți afectează organismul. Afli efectele cafelei în organism și cu ce o poți înlocui sănătos.

Afli cum te pregătești de o zi bună – ritualuri la trezire

Afli cum depășești nevoia constantă de control și perfecțiune din viața ta.

Exersezi programul de antrenament pentru săptămâna ce urmează și primești un nou meniu alimentar.

Primești o rugăciune înregistrată nouă.

Afli Metode și bune practici pentru a scăpa de celulită. Video cu Ritualul Suprem de Răsfăț Anticelulitic, în doar 5 minute, de la tine de acasă.

Primești bonusul: webinar cu Specialistul în Reflexoterapie. Vei avea la dispoziție un Interviu cu o femeie inspirationala, pentru femeia din tine. Despre efectele reflexoterapiei, metode de a scădea inflamația din corp, reglare hormonală, ciclu menstrual fară dureri și trecerea cu bine prin menopauză. Sigur vei avea multe momente de „aha” după urmărirea lui!

Răspund la toate întrebările pe care le mai ai.

Facem sesiune de integrare a procesului, cu măsurători și celebrarea rezultatelor.

Afli programul de antrenament pentru săptămână ce urmează și primești varianta de meniu pe toată săptămâna.

BONUSURI

5 variante de meniu săptămânal + 5 variante vegetariene

Ai acces la 5+5 meniuri săptămânale lucrate în ultimii ani pe care le poți folosi ca sursă de inspirație. Împreună cu informațiile din curs, le vei putea personaliza exact pe preferințele tale sau le poți folosi ca atare.

2 sesiuni de Coaching de Grup după terminarea cursului

După încheierea celor 5 săptămâni de curs, primești acces la 2 sesiuni live pe zoom în care formăm cercul încrederii. Energia de grup susține eliberarea blocajelor și găsirea celor mai potrivite soluții pentru fiecare în parte. Răspund punctual la întrebări și fiecare membră are ocazia să ia cuvântul și astfel mă asigur că integrezi corect procesul.

beautiful-woman-black-t-shirt-breathe-2100027

INTERVIU cu Specialist în Reflexoterapie - Despre treburi femeiești și obiceiuri sănătoase care îți susțin corpul și claritatea minții

Vei avea la dispoziție un Interviu cu o femeie inspirațională, pentru femeia din tine. Despre efectele reflexoterapiei, metode de a scădea inflamația din corp, reglare hormonală, ciclu menstrual fară dureri și trecerea cu bine prin menopauză. Sigur vei avea multe momente de "aha" după urmărirea lui!

Am toată încrederea în tine, GARANTAT.

Garanție 100% timp de 14 zile. 

Am pus în acest curs cele mai bune tehnici și practici experimentate în 16 ani de fitness.

Ai adunate într-un singur curs cele mai bune informații legate de vindecarea relației cu corpul: psihologie, bodybuilding, tehnici de relaxare, nutriție, teologie. Toate te vor ajuta să te înțelegi mai bine și să acționezi în favoarea sănătății tale.

Deși nu cred că va fi cazul, vreau să știi că primești toți banii înapoi, dacă din orice motiv nu rezonezi cu ce primești în curs în primele 14 zile de la începere. Tot ce trebuie să faci este să îmi comunici acest lucru, și eu îți voi returna banii integral, fară alte întrebări.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

pexels-koolshooters-6975523

Ce zic clienții de la ediția anterioară

Dacă simti că fix de ghidare ai nevoie, ACUM e momentul să actionezi.

Stiu că nu e ușor să te trezești fară energie, cu prea multe informații de selectat și cu întrebări la tot pasul.

Stiu că greu de urmărit o tipă de youtube care face antrenamente prea grele și prea rapide pentru condiția ta fizică și că astfel e mai ușor să renunți, decât să faci exercițiile.

E frustrant că vrei să faci mișcare și nu ai timp efectiv să ajungi la o sală decentă.

Stai mult pe scaun și ai spatele tensionat.

Stiu că te-ai saturat să nu îți mai vină hainele și să fii nevoită să te ascunzi în haine care nu te reprezintă.

Stiu că e greu să faci schimbări de unul singur, fară alti oameni care te inteleg si care să te susțină, și fară un ghid care să te țină de mână și să treacă cu tine prin proces.

Stiu cum e pentru că și eu am trecut prin ele. De aceea am creat acest curs online în care cred atât de mult.

Vei primi ghidaj pas cu pas, pentru a slăbi și a scăpa de stres printr-o rutină online  zilnică de mișcare și alte practici de efect. Vei primi suport, ghidaj personalizat și o comunitate de femei ce învață împreună să se miște conștient. 

Ești iubită și am încredere că o să reușești 100% să te simți mai bine în corpul tău.

Hai alături de mine în călătorie.

Testimoniale

Hai să recapitulăm ce anume primești

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Începerea cursului: 21 Aprilie, miercuri 19:30

Investiție: doar 497 ron sau 297 ron x 2 RATE egale, la interval de 15 zile. Acest pret este valabil doar la aceasta ediție. Ulterior va crește.

Contact

Nu întârzia să te înscrii.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de orice informații legate de curs, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare placere.