Despre mine

Adaugă aici un mesaj drăguț despre tine - esența despre cine ești

Viziunea mea

Vreau să inspir 1.000.000 de oameni să se bucure de viață, în timp ce o trăiesc.

Misiune

Îmi propun să ofer oamenilor un spațiu online de dezvoltare, de conștientizare a blocajelor, de a-și forma propriul stil de viață autentic, care să le susțină sănătatea și restul ariilor vieții prin programe de fitness online, menite să ajute omul să slăbească sănătos, să își dubleze energia și să elimine durerile de spate.

Ce prețuiesc

Autenticitate

Libertate

Conexiune

Creativitate

Iubire

Caut să mă conectez autentic cu clientele mele, prin povești de viață reale, prin experiența proprie ce o aduc în antrenamente și prin iubirea de oameni ce o manifest când creez fiecare program.

Povestea mea

A fost o perioadă când mi-am pierdut încrederea în mine, în experiență mea, în tot ce sunt și ce pot oferi oamenilor. Apoi, a venit vremea reconstruirii și a înțelegerii că fiecare poveste personală conține aur pentru altul aflat într-o etapă asemănătoare.

Îmi amintesc cum la începutul anului, aveam o discuție cu un bun prieten și îi povesteam că nu mai am tragere să merg la sală. Că iau serios în considerare să renunț la fitness. A făcut niste ochi mari…și a zis doar atât: „dar asta e parte din tine…”
Stăteam pe scaunul din atelier, eram înconjurată de ce îmi dorisem să obțin cu atâta ardoare…și totuși, nu mă puteam bucura.
Mă simțeam copleșită, obosită, iar gândul de a mă antrena cu greutăți și a face cardio efectiv mă întristau. Simțeam că nu mai am de unde să dau și în sala de fitness. Nici mie, și nici clienților.

Mâncam deseori compulsiv și îmi promiteam că doar de data asta mai fac așa. Apoi plecam iar la drum, iar o zi full, iar responsabilități, iar mâncat aiurea, iar promis că de mâine va fi mai bine…iar aceiași discuție cu amicul meu. Celulită, câteva kilograme în plus și ideea că „un antrenor nu arată așa”. Scena se repeta deja de câteva luni și tot ce îmi doream era să pun totul pe pauză.

Mă întrebam adesea ce piesă lipsește din puzzle-ul meu? Ce piesă lipsește, de nu mă pot remonta? Voiam să fac atât de multe, să ajut mulți oameni, voiam să revin la forma atletică, aveam intenții bune…și totuși, peste două zile reveneam la același tipar. 

Momentul de „Aha”, de trezire, a fost când mi-am dat seama că trebuie să îmi fac timp de mine. Că dacă eu nu mă pun pe primul loc, nimeni nu o va face.
Că e vital să văd ce e cu mine, că sta în puterea mea să schimb situația în care mă aflam.

Așa că am cerut ajutorul unui prieten certificat în metoda CHEK, mi-a făcut niste chestionare și a concluzionat: „Ai un nivel ridicat de stress în organism. Ai nevoie de câteva pauze în cursul zilei, și să faci exerciții Zone pe zona 1, 2 și 3, ca să recapeți energia interioara.”

Am întrerupt total antrenamentele cu greutăți și am început să fac schimbările în stilul de viață. Am început cu 5 minunte pe zi, apoi cu 5 min de 3 ori pe zi. Ușor, ușor, am construit un mic ritual de exerciții ușoare cu care mi-am început zilele, am umblat la ritualul de somn, am început să dorm de mult mai devreme  și am ordonat meniul alimentar la un nivel de bază.

Antrenamentele le-am făcut de acasă, cu un minim de echipament, și ce au făcut ele a fost să îmi reconstruiască nivelurile de energie din interior și să pornească motorul slăbirii. Practic m-au scos din groapă și mi-au pregătit corpul pentru a trece hopul.

Cam în două luni eram înapoi în sală și mă antrenam atât pe mine cât și pe clienții mei.

Piesa lipsă era fix… energia mea. Umblam cu rezervorul gol, pe datorie față de mine și apoi mă întrebam de ce nu fac față unui antrenament cu greutăți sau unor sarcini din cursul zilei.

Este normal să simți câteodată în viață că nu mai poți.
Ce nu e normal e să rămâi acolo.

Testimoniale

Vrei să afli mai multe?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de orice informații, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare placere.